(14.10.1996)
Also known as Kai, Butter and Keji

✔: Photographing, piano, k-pop, drawing, big scarves, originality, fashion, gaming, dancing, art, accessories, chocolate, friends

✘: People without respect, public transport, bad hair days, rain, lack of sleep, artblock, bugs, eating with other people, mondays. Don't be afraid to talk to me, I don't bite~ ♡
Les mer om meg her
Add meFAQPersonal facebook
Følg bloggen på facebookFlere linker

Husk å lese FAQ før du spør spørsmål
Bloggen vises best i Chrome

TOPP 10 SANGER FRA 2013

I fjor lagde jeg en topp 10 liste av mine favorittsanger i 2012, så da tenkte jeg at jeg måtte lage en for 2013 også siden vi nå har kommet inn i 2014! Men før jeg starter med det vil jeg først nevne at dette er mine personlige meninger, så det er lov til å ha andre meninger enn meg. For det andre så har jeg lyst til å nevne noen sanger som er verdt å nevne som desverre ikke fikk plass på lista, fordi det ikke var plass. NU'EST - Sleep Talking, 2NE1 - Missing You, EXO - Miracles in December, XIA - Incredible og Taeyang - Ringa Linga er de som ikke fikk plass på lista jeg lagde, men de er fremdeles fantastiske sanger som er verdt å nevne. Men nå over til topp 10!

10. BTS - We Are Bulletproof
I 2013 var BTS et av de bandene som debuterte innenfor k-pop. De var også et av de få bandene som debuterte som jeg fikk øynene opp for. De har kommet ut med to album i løpet av året, og jeg likte begge veldig godt. Ut ifra alle sangene de har gitt ut var det We Are Bulletproof som falt best i smak, og den fikk også en velfortjent plass på topp 10 lista mi!

9. T.O.P - Doom Dada
I løpet av året 2013 har alle i BIGBANG sluppet ut solo album eller singel. I November kom T.O.P med Doom Dada, og jeg elsker sangen! T.O.P får vist frem sine rappeegenskaper, og videoen er både fengende og morsom. Jeg liker at alle i BIGBANG fikk slippe ut hver sin solo der de kunne vise frem sine sang- og rappetalenter og sin egen stil. Sangen kler T.O.P perfekt!

8. EXO - Growl
Na eureureong eureureong eureureong dae, na eureureong eureureong eureureong dae! EXO kom først ut med albumet XOXO og MV'en Wolf som jeg ble helt hekta på. En stund etterpå i sommer kom de ut med en repackage av XOXO og MV'en Growl. Da jeg så teaseren trodde jeg sangen kom til å bli latterlig dårlig, men første gangen jeg så mv'en og hørte sangen visste jeg at dette kom til å bli en av årets beste sanger. Og det ble den! Growl har vært på repeat helt siden den kom ut, og jeg er enda ikke lei. Go EXO!

7. B.A.P - Hurricane
B.A.P har hatt to comebacks i tillegg til å ha debutert i Japan i 2013, noe som viser at de ikke har sluttet å arbeide hardt etter de debuterte i 2012. I forkant av albumet "Badman" slapp de ut 2 musikkvideoer før den siste musikkvideoen med samme navn kom ut samtidig med albumet. Hurricane var den ene musikkvideoen som kom ut før albumet, og jeg elsker den. Dette var en ny type stil de ikke hadde kjørt før i sangene sine, og jeg digger at B.A.P fortsetter å eksperimentere med nye stiler i sangene. Hurricane kom helt uforventa på meg, men den er desidert en av de beste sangene som har kommet ut i 2013, chyea!

6. Kim Jaejoong - Mine
Jeg har alltid vært vandt med JYJ's ballader og pop-sanger, men da Kim Jaejoong slapp ut "Mine" fikk jeg bakoversveis. Fra første stund hadde jeg frysninger, for denne sangen ga meg små vibes fra den tiden jeg hørte på j-rock. I tillegg er jeg veldig glad i denne type sjanger, noe som gjorde at det vanskelig å ikke like denne sangen. Jeg har fremdeles ikke gått lei av denne, og syns Jaejoong passer denne stilen perfekt!

5. G-DRAGON - Coup D'etat (album)
G-Dragon har aldri skuffet meg når han har sluppet ut sanger, og denne gangen skuffa han meg heller ikke da han slapp ut albumet "Coup D'etat". Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken sang jeg likte best på albumet, fordi hele albumet i seg selv var konge. Men jeg slenger med musikkvideoen til sangen "Coup D'etat", fordi symbolikken i denne videoen er amazing, og G-Dragon ser fantastisk ut. For dere som er interesserte burde dere søke etter symbolikken i musikkvideoen!

4. T-ARA - Number 9
Jeg har alltid vært fan av T-ara, fordi sangene dems skuffer aldri. Det er en eller annen standard ting i sangene dems som gir dem den lille "følelsen" av at det er en T-ara låt, og Number 9 er ikke noe unntak. Fra første gangen jeg hørte den elsket jeg den, og den har vært så heldig å få være ringetonen min siden.

3. Girl's Day - Expectation
Jeg hadde hørt Girl's Day sine sanger før de slapp ut Expectation, men jeg var aldri noe særlig fan av de. Det er sjeldent jeg liker sånne "cutesy-ageyo" videoer, og da falt de aldri i smak. Men da de slapp ut Expectation og begynte å kjøre en mer mature og sexy stil har de vært en av mine største favoritter siden. Sangen er fengende og fin, og jeg er også en fan av sangen "Female President" som de slapp ut senere. I tillegg har snart Girl's Day comeback, noe jeg gleder meg veldig til!

2. B.A.P - One Shot
U only have one chance u kno'. "One Shot" er desidert en av de største favorittene mine som har vært i året 2013. Etter at B.A.P hadde et par kjedelige comebacks slo de endelig til igjen med One Shot. Denne stilen kler B.A.P, og slike videoer og sanger som dette er det som gjør at jeg elsker B.A.P. Selv om jeg liker at de eksperimenterer med forskjellige stiler, vil denne være den jeg liker best. Selve plot'en i mv'en syns jeg var litt latterlig, men syns allikevel det var gøy at de la til en liten story til videoen, samtidig som at sangen er fantastisk i seg selv. Thank you B.A.P!

1. Block B - Very Good
I'm very very gooooood! Ingen topp 10 liste uten Block B! Etter mye bekymring over rettsaken de holdt på med kom de endelig med nyheten om at rettsaken var ferdig og at de skulle skifte over til et nytt entertainment - i tillegg til at et comeback sto for tur. Jeg gledet meg som en liten unge, og først slapp de ut "Be the Light" som var utrolig fin, men på slutten av videoen hintet de til at enda en MV var på vei. Jeg kjente i meg at dette kom til å bli en orginal Block B video, og det ble det. Block B skuffer aldri, og det å se de på bena igjen etter rettsaken var fantastisk. Kommer garantert aldri til å gå lei av "Very Good"!

Hedda i Japan

02.01.2014 kl.00:20 // http://heddahellekalland.blogg.no

I'm very very gooooood! :D Block B <3

Marian

02.01.2014 kl.01:18 // http://musicloove.blogg.no/

Growl <3 jeg er heller ikke lei av sangen enda :D den er awesome <3
hits