(14.10.1996)
Also known as Kai, Butter and Keji

✔: Photographing, piano, k-pop, drawing, big scarves, originality, fashion, gaming, dancing, art, accessories, chocolate, friends

✘: People without respect, public transport, bad hair days, rain, lack of sleep, artblock, bugs, eating with other people, mondays. Don't be afraid to talk to me, I don't bite~ ♡
Les mer om meg her
Add meFAQPersonal facebook
Følg bloggen på facebookFlere linker

Husk å lese FAQ før du spør spørsmål
Bloggen vises best i Chrome

Samsung Galaxy Tab 3
Æhæhæææ, se hva som kom i posten i dag *______* Har gledet meg som en liten unge til å få den, og fikk humøret litt opp da jeg så hentemelding på telefonen i dag. Jeg holdt nesten på å kjøpe en iPad, men så var denne på tilbud og nå angrer jeg ikke et sekund. Er ikke 100% glad i Android systemet på telefoner osv, men på nettbrettet funka det jo helt fett! I tillegg til at kvaliteten på videoer er full HD, så jeg kan kose meg med masse Fairy Tail i 1080p. Oh man I love this tab. Det som er litt vittig er at jeg har en Galaxy S3 telefon, og det er jo Galaxy Tab 3 i tillegg til at bildet ble tatt med et Samsung kamera. Kan ikke bare supporte mine oppas med å kjøpe album, må støtte landet med å kjøpe produktene dems også, hihi. Det beste er at det er masse god plass på den, så har stappa inn masse serier jeg kan sitte og se på nå!

Lately I've been losing sleep


Kjøpte meg vekter for noen av pengene jeg fikk til jul, tenkte jeg skulle prøve det ut når jeg trener ;u; Har en følelse at de var litt for lette, men har ikke peiling på vekter og de her var billige ehe. Var tungt å ha 2 ekstra kilo i sekken som allerede veier sånn 7 kilo eller noe da, ryggen min knakk nesten i to på bussen fordi jeg måtte stå oppreist.Lame monday = ^ =

I dag var første skoledag, men føles egentlig som om det bare har vært helg i stedet for ferie. Sov kanskje 2 timer eller noe i natt, upsie. Kom meg faktisk opp i dag da, siden jeg ikke hadde falt i noen dyp søvn, så hadde god tid til å gjøre meg selv skikkelig fabolous til skoledagen. Men idet jeg går ut døra, tror du faen ikke det regnet, var kjempekaldt og vinden blåste kraftig på skrå? Ødela jo det perfekte håret mitt *ugly sobbing*. Endte jo opp med å se ut som Hagrid når jeg kom inn på bussen. Som jeg elsker norskeværet! Men men, skolen gikk sånn helt ok i dag. Har bare ligget i senga og dødd etter jeg kom hjem, og så innså jeg at jeg har min første kjøretime i morra. Skummelt, kommer til å kjøre ned alle jeg ser i min synsvinkel. Neida, kommer sikkert til å gå fint... Håper jeg da

Dragonslayer


På nyttårsaften så kjedet jeg meg så sykt hos mamma at jeg satt meg ned for å tegne litt. Fant til slutt ut at jeg skulle tegne Natsu fra Fairy Tail, siden jeg har sett alt for mye på de gamle episodene i det siste. Har jobbet med den i noen dager nå og ble endelig ferdig i dag. Ble sykt fornøyd med resultatet, siden jeg tegnet på et stort A3 ark og så på et lite bilde på telefonen, i tillegg til at jeg aldri har klart å tegne etter et bilde før heller. I går så var jeg på kino og så Hobbiten i 3D, første gangen jeg har sett en 3D film faktisk. Satt av og til og prøvde å tafse på kinoskjermen fordi det virka så ekte, hahah! Men likte filmen skikkelig godt, eneste som plaga meg var at den føltes så kort, for jeg har lest boka så jeg vet hva som skjer etter der filmen slutta. Ville liksom se det ;___; Oh well, får bare vente til desember igjen med å se siste filmen.

Julegaver


Bildet er skikkelig crappy, men var for lat til å redigere det noe særlig, men genseren er rosa ;u; Kjøpte den selv da, ups

Måtte sensuere morratrynet mitt ehe, fikk denne søte ponchoen i bursdags- og julegave av Helene

Nye luer * U * Den til venstre har jeg kjøpt selv, mens den andre fikk jeg av Helene siden jeg er en Hufflepuff i følge Pottermore!

Tante strikka Mariusgenser til meg! Den er kjempefiiiin *___*

Fikk bartekopp av Frida, so fancy, very classy

Collection med alle X-MEN filmene inkludert X-MEN: First Class og begge Wolverine filmene som jeg fikk av broren min og samboeren. Og så fikk jeg Assassin's Creed IV av pappa!

Fikk et par små julegaver til, men hadde lite batteri på kameraet så rakk ikke å ta bilde av alt før det døde. I tillegg fikk jeg jo parfyme av mamma tidligere i desember som var julegave, sammen med en rosa cupcake maker. Den ser egentlig ut som et vaffeljern, lol. Fikk også noen gavekort som jeg skal bruke på å handle meg bukser, trenger nye bukser nå. De forrige er aaalt for store, gikk jo ned én buksestørrelse etter jeg begynte å trene. Så har jeg også klart å skaffe meg nettbrett nå! Mamma bestilte for meg på nettet, for der fikk jeg Samsung Galaxy Tab 3 til bare 1990,-. Sparte jo over 600 på det. Jeg fikk beskjed om at den ble sendt i dag, så da er det bare å vente som en liten, tålmodig unge til den kommer i posten neste uke * U * Ihihi, for en god start på 2014!

TOPP 10 SANGER FRA 2013

I fjor lagde jeg en topp 10 liste av mine favorittsanger i 2012, så da tenkte jeg at jeg måtte lage en for 2013 også siden vi nå har kommet inn i 2014! Men før jeg starter med det vil jeg først nevne at dette er mine personlige meninger, så det er lov til å ha andre meninger enn meg. For det andre så har jeg lyst til å nevne noen sanger som er verdt å nevne som desverre ikke fikk plass på lista, fordi det ikke var plass. NU'EST - Sleep Talking, 2NE1 - Missing You, EXO - Miracles in December, XIA - Incredible og Taeyang - Ringa Linga er de som ikke fikk plass på lista jeg lagde, men de er fremdeles fantastiske sanger som er verdt å nevne. Men nå over til topp 10!

10. BTS - We Are Bulletproof
I 2013 var BTS et av de bandene som debuterte innenfor k-pop. De var også et av de få bandene som debuterte som jeg fikk øynene opp for. De har kommet ut med to album i løpet av året, og jeg likte begge veldig godt. Ut ifra alle sangene de har gitt ut var det We Are Bulletproof som falt best i smak, og den fikk også en velfortjent plass på topp 10 lista mi!

9. T.O.P - Doom Dada
I løpet av året 2013 har alle i BIGBANG sluppet ut solo album eller singel. I November kom T.O.P med Doom Dada, og jeg elsker sangen! T.O.P får vist frem sine rappeegenskaper, og videoen er både fengende og morsom. Jeg liker at alle i BIGBANG fikk slippe ut hver sin solo der de kunne vise frem sine sang- og rappetalenter og sin egen stil. Sangen kler T.O.P perfekt!

8. EXO - Growl
Na eureureong eureureong eureureong dae, na eureureong eureureong eureureong dae! EXO kom først ut med albumet XOXO og MV'en Wolf som jeg ble helt hekta på. En stund etterpå i sommer kom de ut med en repackage av XOXO og MV'en Growl. Da jeg så teaseren trodde jeg sangen kom til å bli latterlig dårlig, men første gangen jeg så mv'en og hørte sangen visste jeg at dette kom til å bli en av årets beste sanger. Og det ble den! Growl har vært på repeat helt siden den kom ut, og jeg er enda ikke lei. Go EXO!

7. B.A.P - Hurricane
B.A.P har hatt to comebacks i tillegg til å ha debutert i Japan i 2013, noe som viser at de ikke har sluttet å arbeide hardt etter de debuterte i 2012. I forkant av albumet "Badman" slapp de ut 2 musikkvideoer før den siste musikkvideoen med samme navn kom ut samtidig med albumet. Hurricane var den ene musikkvideoen som kom ut før albumet, og jeg elsker den. Dette var en ny type stil de ikke hadde kjørt før i sangene sine, og jeg digger at B.A.P fortsetter å eksperimentere med nye stiler i sangene. Hurricane kom helt uforventa på meg, men den er desidert en av de beste sangene som har kommet ut i 2013, chyea!

6. Kim Jaejoong - Mine
Jeg har alltid vært vandt med JYJ's ballader og pop-sanger, men da Kim Jaejoong slapp ut "Mine" fikk jeg bakoversveis. Fra første stund hadde jeg frysninger, for denne sangen ga meg små vibes fra den tiden jeg hørte på j-rock. I tillegg er jeg veldig glad i denne type sjanger, noe som gjorde at det vanskelig å ikke like denne sangen. Jeg har fremdeles ikke gått lei av denne, og syns Jaejoong passer denne stilen perfekt!

5. G-DRAGON - Coup D'etat (album)
G-Dragon har aldri skuffet meg når han har sluppet ut sanger, og denne gangen skuffa han meg heller ikke da han slapp ut albumet "Coup D'etat". Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken sang jeg likte best på albumet, fordi hele albumet i seg selv var konge. Men jeg slenger med musikkvideoen til sangen "Coup D'etat", fordi symbolikken i denne videoen er amazing, og G-Dragon ser fantastisk ut. For dere som er interesserte burde dere søke etter symbolikken i musikkvideoen!

4. T-ARA - Number 9
Jeg har alltid vært fan av T-ara, fordi sangene dems skuffer aldri. Det er en eller annen standard ting i sangene dems som gir dem den lille "følelsen" av at det er en T-ara låt, og Number 9 er ikke noe unntak. Fra første gangen jeg hørte den elsket jeg den, og den har vært så heldig å få være ringetonen min siden.

3. Girl's Day - Expectation
Jeg hadde hørt Girl's Day sine sanger før de slapp ut Expectation, men jeg var aldri noe særlig fan av de. Det er sjeldent jeg liker sånne "cutesy-ageyo" videoer, og da falt de aldri i smak. Men da de slapp ut Expectation og begynte å kjøre en mer mature og sexy stil har de vært en av mine største favoritter siden. Sangen er fengende og fin, og jeg er også en fan av sangen "Female President" som de slapp ut senere. I tillegg har snart Girl's Day comeback, noe jeg gleder meg veldig til!

2. B.A.P - One Shot
U only have one chance u kno'. "One Shot" er desidert en av de største favorittene mine som har vært i året 2013. Etter at B.A.P hadde et par kjedelige comebacks slo de endelig til igjen med One Shot. Denne stilen kler B.A.P, og slike videoer og sanger som dette er det som gjør at jeg elsker B.A.P. Selv om jeg liker at de eksperimenterer med forskjellige stiler, vil denne være den jeg liker best. Selve plot'en i mv'en syns jeg var litt latterlig, men syns allikevel det var gøy at de la til en liten story til videoen, samtidig som at sangen er fantastisk i seg selv. Thank you B.A.P!

1. Block B - Very Good
I'm very very gooooood! Ingen topp 10 liste uten Block B! Etter mye bekymring over rettsaken de holdt på med kom de endelig med nyheten om at rettsaken var ferdig og at de skulle skifte over til et nytt entertainment - i tillegg til at et comeback sto for tur. Jeg gledet meg som en liten unge, og først slapp de ut "Be the Light" som var utrolig fin, men på slutten av videoen hintet de til at enda en MV var på vei. Jeg kjente i meg at dette kom til å bli en orginal Block B video, og det ble det. Block B skuffer aldri, og det å se de på bena igjen etter rettsaken var fantastisk. Kommer garantert aldri til å gå lei av "Very Good"!

hits